Tantra massage in Nijmegen

Tantramassages: fijn, warm, intiem, soms heel opwindend, maar wel heel Gewoon (Ontspannen)

Tantra massage, elke keer een andere beleving

Vrouwen komen voor een tantra massage bij me om een intieme massage te ervaren, of voor een sensuele ervaring. Maar ook om dichter bij zichzelf en hun lijf te komen of om diep en volledig te ontspannen.

Een tantramassage is een massage die dan ook een veel minder direct doel heeft dan bijvoorbeeld een ontspanningsmassage.
De massage ervaar je elke keer weer anders. Afhankelijk waar jij je voor open stelt en hoe je in je vel zit. Daar pas ik de massage op aan. Soms is het diep ontspannend,  vaak (leuk) spannend en intiem, soms opwindend, soms verrijkend. In alles is het jouw "feestje", jij bepaalt de grenzen (vooraf al en daar wijken we ook niet vanaf). 
 

Hoe gaat het in zijn werk 

We maken eerst even rustig kennis, je vertelt wat jij verwacht en ik wat je kunt verwachten en gaan dan rustigaan beginnen met de massage.
Eerst met beiden een zachte doek om, zodat het nog wat veiliger is, die doek gaat af als jij je prettig voelt.

De massage is er op gericht om jou helemaal tot jezelf te laten komen en te genieten van elke vezel van jouw lijf.  
Een tantramassage ontvang je op een matras op de vloer en ik masseer je volledige lichaam (als dat ok voor jou is).  Met een mix van technieken uit zowel de Kashmirische als Tibetaanse tantra en met mijn hele lijf en soms ook zachte doeken en veren. 
 

Voor wie is een tantramassage in Nijmegen

Alle volwassenen vrouwen ongeacht leeftijd, uiterlijk, achtergrond enz. zijn van harte welkom bij me voor een tantramassage. Mijn jongste klant was eind 20, mijn oudste 76. Van skinny tot super curvy, van spierwit tot donkerbruin en alles daar tussenin.  

Ik geef tantra massages door vervelende ervaringen niet meer aan mannen.

 

Ellen (49)

"Na lang twijfelen had ik toch "zomaar" een tantramassage bij je geboekt, omdat ik dat ook wel eens mee wilde maken. Je neemt gelukkig de tijd om uit te leggen hoe het werkt en geeft vertrouwen, het voelt veilig bij je.
De massage was heerlijk zacht en liefdevol en zeker soms ook sensueel, maar dat was ok. En ja overal op mijn lijf, dat was eigenlijk ook heel natuurlijk, bijna hypnotiserend vond ik het. Het fijnst vond ik dat ik niets hoefde behalve het ervaren. Geen verplichtingen, niet het gevoel te hebben dat ik iets terug moet doen. Ik heb genoten en kom graag nog eens terug!"
 

Dianne (42)

"Ik vond het een feestje. Voor mij als mens en voor mijn lichaam. Je bent een vriendelijke, aantrekkelijke en grappige vent met gouden, zachte handen. Je wist me snel te laten ontspannen en daarna te laten genieten. Heerlijk!" 

 

Petra (36)

"Dag Denis. Dank je wel voor de tantramassage.  Omdat ik single ben en hard werk met dus weinig contact met anderen ontbreekt het nogal eens aan aanraking. Door deze massage kon ik me helemaal ontspannen en bij mijzelf komen. En je geeft deze massage op een hele integere en liefdevolle manier. Dank je wel voor deze mooie ervaring."
 

Karin (53)

"Na heel lang alleen gewone ontspanningsmassages bij je te hebben gehad, durfde ik het avontuur van de tantra wel aan. Ik vond het ontzettend spannend, maar achteraf eigenlijk heel bijzonder, maar toch gewoon. Heerlijke volledige aanraking waarbij ik mezelf mocht zijn zoals ik wilde."

 

Rachel (42)

"Ik had een aantal tantraworkshops gedaan en wat uitwisselingen met anderen, maar wilde toch graag een keer een professionele massage ervaren. En dat is duidelijk heel anders. Veel dieper en intenser."

 

Tamara (38)

"Aanraken en aangeraakt worden vind ik fijn. Ik heb dan ook al met verschillende massagevormen kennisgemaakt, maar nog nooit met tantra. Daar was ik heel nieuwsgierig naar en ik vond het van te voren ook heel spannend. Doordat je vooraf heel goed afstemde en uitleg gaf voelde ik me snel op mijn gemak. Ik vond het verrassend dat het eigenlijk zo "gewoon" voelde. Door de echte warme aandacht kon ik genieten en ontvangen zonder rem. Dankjewel."

 

Gewoon even afspreken

Maak een afspraak binnen 1 minuut…

Een afspraak maken

Afspraak maken