Wie ben ik?

Als je gemasseerd gaat worden is het vaak fijn om te weten door wie, zeker als je voor een bijzondere ervaring (maar ook voor een "gewone" ontspanning) komt. Dan helpt het om van te voren alvast een beetje te weten bij wie je komt.

Denis de Vries

Ik ben dus Denis, geboren in het roemruchte jaar 1968 en sinds 2015 professioneel masseur, 195 lang en 92 kilo schoon aan de haak.
Ik moest in 2015 door een knieblessure stoppen met hardlopen en mountainbiken, maar wilde iets "met mijn lijf" blijven doen (naast mijn hoofdwerk). Mijn dochter was zo slim om te zeggen dat ze mijn "hobby-massages" altijd zo fijn vond en dat ik het zelf ook altijd zo fijn vond om gemasseerd te worden. 

 

Altijd bezig

En omdat ik niet van half werk hou ben ik me meteen intensief gaan scholen en ben een professionele salon gestart. Eerst alleen met de "gewone" Zweedse ontspanningsmassage, maar later ook de andere ontspanningsvormen erbij en sinds 2017 ook Tantra massages. In 2019 ben ik ook begonnen met de door mezelf ontwikkelde Lijf Experience. 
Ik heb naast mijn salon nog een baan als consulent om mensen op weg te helpen die in de bijstand zitten en een bedrijf waarbij ik psychologen en oefentherapeuten help met software op internet. Zoals je wel snapt, ik heb een hekel aan me vervelen :-)
Maar ik weet ook juist daarom waarom goed voor jezelf zorgen (en daar horen massages bij, ik laat me zelf ook elke maand minimaal 1x masseren) zo belangrijk is.

Massages met aandacht

Het verschil tussen een massage in een grote salon of de sauna met een massage bij een kleine salon als de mijne is de persoonlijke aandacht van de masseur.
En daar probeer ik me dan ook echt op te richten. Eerst even kennismaken zodat ik weet wat voor "vlees" ik in de kuip heb en achteraf even checken of het was wat je hoopte.
Omdat ik natuurlijk een eigen vorm van massages heb (rustig, kalm en aandachtig) is die niet voor iedereen geschikt. Wil je even lekker hard uit elkaar getrokken worden of heb je klachten wil ik je doorverwijzen naar bijvoorbeeld mijn collega Gki van Boonchu massage.
Maar anders, wees welkom! Je kunt al komen kennismaken vanaf 3 kwartier (met flinke korting), maar ook voor een uur of anderhalf uur bij me terecht.  

Gewoon even afspreken

Wil je lekker diep ontspannen kom dan eens voor één van mijn twee verschillende ontspanningsmassage­vormen.

Of wil je iets beleven, kom dan eens voor een Lijf Experience of iets intiemers met een Tantra massage.

Bij alle vormen geldt, het is jouw feestje…
Er moet niks, behalve dat ik mijn stinkende best ga doen om het fijn voor jou te laten zijn!

Een afspraak maken

Afspraak maken